Fokus på det marina, rena och äkta

Med ett leende på läpparna påminner vår spachef Mira Skwierz att ordet SPA kommer från latinets Salus per aqua. I hennes tanke så återgår vi till grunderna och satsar på den ursprungliga, rena och äkta spakaraktären, där havets läkande kraft och betydelse står i fokus för människans hälsa. Den gamla nyheten är hos oss som en ledtråd. Vi skapar en plats där havets läkande egenskaper tillvaratas och där havet är i centrum och människans välmående är i fokus.

Hos oss på SPA Horisont önskar vi att alla gäster får ro att låta blicken vila på havets rörelse, och bli omgiven av de aromatiska dofterna av salt och tång.

Tack vare saunas värme och havets svalkande effekt kommer du till ro i dig själv, och hämtar ny kraft och energi.

Du kan kurera dig hos oss under en hel spaweekend eller under ett dagspa besök, som kan kombineras med tex en riktigt lyxig hotellfrukost.

Vi jobbar med skönhetsbehandlingar som sticker ut med sina högkvalitativa rutiner, och unika avslappningsmetoder.

För oss är avslappning en konst av en ren upplevelse för hela dig – både för din kropp som själ.

Välkommen till ett SPA i världens vackraste skärgård där din vistelse kommer att handla om människans förhållande till vatten!

Boka SPA entré här Boka behandlingar och gruppträning här

 

Vi lyfter den marina hudvården, som erbjuder det bästa ur havets värld, en värld som är fylld av aktiva ingredienser, och frisk naturlig och hållbar syn på både mental och fysisk hälsa.

I vår SPA-butik hittar du ett stort utbud av kvalitetsprodukter av Thalion och MASQ+.

Thalion är specialiserade på att ta fram effektiva produkter för behandlingar av specifika hudtillstånd och strävar efter att bevara naturlig skönhet. Thalion har alltid varit vid hjärtat av naturen och havet. Med en vilja att respektera miljön har de utvecklat noggranna arbetsmetoder och produkter som verkar i harmoni med naturen.

MASQ+ är en serie återfuktande serum masker som är anpassade efter nordiskt klimat. Din hud ger dig fin glow. ”Made and used in Sweden”.

Fråga gärna någon av våra terapeuter om råd så hjälper vi dig att hitta produkter som passar din hy.

 

I vår SPA lounge kan du även slappna av och njuta av produkter från företaget Rscued. Med kärlek till natur och Sverige tillverkar Rscued produkter som annars slängs på grund av till exempel frost- eller transportskador.

Vi är glada att kunna vara med och göra skillnad och erbjuda produkter som chips, juicer och andra drycker.

 

Läs mer om Thalion

 

Läs mer om Masq+

 

Läs mer om Rscued