Souschef - Fast heltid - Året om - 1 tjänst

Ansvarstagande, flexibel, serviceminded, innovativ & brinner för matglädje.

Vi ser med spänning framemot att få din ansökan och varför just du vill jobba på vår plats på jorden vid världens vackraste skärgård.

Vem söker vi?

En SOUS CHEF med stor kunskap för mat, ett passionerat driv och med goda ledaregenskaper.

Du behöver ha minst 8 års dokumenterad erfarenhet av ALC, buffé, och bankett. Meriterande är erfarenhet av hotellrestaurang.

Du bör kunna kommunicera på både svenska och engelska. God engelska är ett krav då stora delar av vårt köksteam är engelskspråkig.

Då det är en SOUSCHEF tjänst så ingår endel administrativa uppgifter. Du bör alltså vara kunnig i Microsoft office paketet, ha god vana vid datorer och lätt för att lära datasystem, samt delta på vissa möten.

Du ska kunna leda ett köksteam och vara stand in för Köksmästare.

Vad får du?

Arbeta på en av Bohusläns största hotellresorter och ha en mångfald av gäster med olika behov.

Bli endel av ett stort härligt team inom olika avdelningar.

Förmåner inom hotellet genom personalrabatter

Förmåner inom koncernen Norlandia hotel group genom hotellrabatter och resor. 

Tjänsten innebär skiftarbete dag och kväll, och både vardagar och helger.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning, och följer kollektivavtal.

Lön enligt överenskommelse.

 

CV och personligt brev i ansökan till köksmästare Magnus Kärrdin.

magnus.karrdin@tanumstrand.se 

Du får gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse.