FASTIGHETSSKÖTARE - FAST HELTID - ÅRET OM - 1 TJÄNST

HÄNDIG OCH SERVICEMINDED FASTIGHETSSKÖTARE 

I arbetsuppgifterna som fastighetsskötare ingår drift och underhåll av hotell, stugor, bad och allmänna utrymmen inne och ute.

Som medarbetare på drift och vaktmästeri krävs att du har god planeringsförmåga och kan arbeta självständigt. Du är en mästare på att åtgärda löpande underhåll och kan prioritera rätt. Det är du som finns på plats när något händer – en problemlösare och nyckelperson för att hotellet ska kunna leverera förväntad service till sina gäster.

Tjänsten innebär mycket varierande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel och det krävs att du har bred hantverkserfarenhet.

Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning, annan hantverksutbildning, alternativt lång likvärdig erfarenhet. Som person är du ansvarstagande och har en ”hands on”-attityd med förmåga att initiera, driva och verkställa.

Det är också mycket viktigt att du är en person som tänker positivt, är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du brinner för att ge bästa service och din talang för gästbemötande är stort. Arbetstempot är periodvis högt, och att med positiv attityd kunna prioritera rätt och snabbt är därför av största vikt.

Du ska vara självgående och ta egna initiativ, och ha öga för att se uppgifter som behöver göras. Du är serviceminded och förstår att det är lika viktigt att både möta gäster med ett leende och hjälpande hand som att sköta underhåll av anläggning.

Krav är att du är över 20 år och har körkort

Arbetstiderna är varierande då hotellet är öppet dygnet runt, alla dagar i veckan. Det är viktigt att du kan arbeta i ett högt tempo samt ha beredskap/jour

Du ska kunna kommunicera på engelska, svenska och /eller norska.

TanumStrand är en stor anläggning med stort utbud. Vi är gäng med lika mycket mångfald i vårt team som vi har gäster. Vi ser därför med spänning framemot att få din ansökan och höra varför du är en servicehjälte och varför just du vill jobba på vår plats på jorden med världens vackraste skärgård som utsikt.

Ansökan mailas till christel.edback@tanumstrand.se

Bifoga personligt brev och CV.

Du får gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse.