Hitta hit

TanumStrand ligger på västkusten i Sverige mittemellan Oslo och Göteborg i Fjällbacka och Grebbestad skärgård omgiven av Skagerrak och den vackra Bohuslänska naturen. Hit kan du ta dig och lägga till alternativt parkera med både bil, motorcykel, båt och kajak. 

Hitta på vårt område:

 

Bil &Motorcykel

När du kör längs E6:an tar du avfart 106 och följer vägskyltning mot Grebbestad. Du kör sedan igenom Grebbestad och 2 kilometer söder om kustbyn ser du Sportshopens stora butik. Där svänger du höger med skyltning mot TanumStrand. Väl framme finns flera olika parkeringsplatser där du parkerar gratis.

Laddstationer för elbil finns mot en kostnad via appen  PAIR RECHARGE.

Instruktioner finns på plats.

Laddstationerna finner du mot väggen mot eventhallen Skagerrak nära hotellet.

När bilen är fulladdad ber vi om att flytta bilen så andra kan ladda som är i behov.

 

Hitta hit med Google Maps

 

Buss & Tåg

Västtrafik har busslinjer som tar dig till Tanum Shoppingcenter. Där byter du till buss som går till Grebbestad. Därefter är det en 20 minuters promenad till TanumStrand. Åker du tåg är närmsta tågstation Tanum. 

 

Båt & Vattenskoter

Det är lätt att hitta till vår gästhamn och det finns många bra appar att navigera med till sjöss. Vi kan varmt rekommendera att ladda ner exempelvis ”Eniro På Sjön” eller liknande. Där finns TanumStrands gästhamn uppmärkt.

 

Kajak

Längst in i gästhamnen finns specifika parkeringsplatser för kajaker där du kan lägga till med din kajak och låsa fast den medan du äter gott, SPA:ar eller upplever någon av de andra aktiviteterna på destinationen.

 

Besöksadress:
TanumStrand, 457 95 Grebbestad

 

 

 

 

 

Hotell Hav Grebbestad