Information till dig som bor i stuga

Vid ankomst

Om du upptäcker att något är trasigt, saknas eller vill framföra andra synpunkter kontakta receptionen omgående eller senast 11.00 dagen efter ankomstdagen. Om stugan mot all förmodan skulle ha brister i städningen, städa inte själva utan ta kontakt med receptionen så hjälper vi er.

Observera att trappan till övervåningen är väldigt brant.

Trivsel

Nattro råder mellan 23.00 – 07.00, och vi ber dig visa hänsyn och respekt för andra gäster gällande musikvolym, ljudnivå på konversationer och annat som kan verka störande.

Möbler & utrustning

Du som stuggäst ansvarar för att bruka stugan och dess utrustning med sunt förnuft och om skada/skador skulle uppstå p.g.a. vårdslöshet blir Du som är stugbokare ersättningsskyldig för kostnaden för återställningen. Skulle glas eller porslin gå sönder betalas dessa i samband med utcheckning. Det bor inte fler personer i stugan än det antal stugan är avsedd för. Vid bokning av en 4-bäddsstuga är det max 4 personer som bor i stugan som gäller.

Husdjur

Husdjur får endast tas med till stugor som är avsedda för det. Detta måste bokas i förväg genom en direktkontakt med oss. Maila bokning@tanumstrand.se

Grillning

Grillning på din veranda eller direkt utanför din stuga är INTE tillåtet. Grillplats med några sittbänkar finns vid stranden nedanför berget bakom eventhallen Skagerrak. Två grillstenar finns, men allt tillbehör måste tas med.

Rökning förbjuden

Vi är en rökfri resort och rökning är ej tillåten i alla stugor, och överträdelse beivras.

Alkoholtillstånd

Egen medhavd alkoholhaltig dryck får ej tas med till hotellets allmänna ytor eller evenemang.

 

Vid avresa

Utcheckning för självhushållstugor är kl 10.00. Utcheckning för hotellstugor är 11.00.

Innan ni checkar ut från stugan är det ert ansvar att ta hand om eventuell disk (inkl. tömma diskmaskinen) och slänga sopor vid sopstationen. Var rädd om miljön och släng alltid all typ av skräp i avsedda behållare.
Kom ihåg att gå ett sista varv innan hemresa och kolla av så ni inte har glömt kvar något.

Städning vid avresa av stugan ingår i stughyran.